Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Voitko hyvin?

Jos vastasit en -ensimmäinen askel kohti parempaa on, että kiinnität huomiota siihen millaista vettä juot ja mitä suolaa käytät.
Kun saat pH- ja nestetasapainosi kuntoon kehosi kiittää monella tavalla.
Älä silti unohda tärkeää rasvahappotasapainoa sekä sopivaa liikuntaa ja riittävää lepoa/unta. Muista huolehtia myös vatsastasi ja suolistostasi, ne kun ovat "toiset aivosi". :)

Verkkokaupasta löytyy laaja valikoima erilaisia tuotteita hyvinvointisi tueksi kilpailukykyiseen hintaan.

Esim. tällä ohjeella voit tehdä helpon jaksamisjuoman

Erinomainen juoma urheiluun, toimistotyöhön, puutarhatöihin ja matkoille. Hyvä vaihtoehto energiajuomille, kahville ja urheilujuomille. Miellyttävä maku ja sitä voi säädellä oman maun mukaan. Maista ja ylläty!

Päivän ja yön aikana elimistöstä haihtuu vettä ja suoloja. Samalla elimistö myös kuluttaa energiaa ja tarvitsee sitä lisää. Jaksamisjuoma lisää elinvoimaa ja suorituskykyä auttaen kehoa ja mieltä jaksamaan. Se sopii kaikkeen, aina huippu-urheilusta töissä ahertamiseen. Juomassa yhdistyvät veden, kristallisuolan ja täysruokosokerin parhaat ominaisuudet: vesi antaa nestettä keholle, kristallisuola paikkaa suolan tarvetta ja täysruokosokeri antaa pitkäkestoisen energian lähteen. Luonnonmukaisten koostumuksiensa ansiosta täysruokosokeri ja kristallisuola imeytyvät erinomaisesti elimistöön. Juoman valmistuksessa on tärkeää kuunnella omaa kehoa ja makuaistia. Se sopii nautittavaksi kylmänä tai kuumana. 

Jaksamisjuoman voin myös sekoittaa itse. Suositeltava sekoitussuhde on: 


- 3 dl vettä
- 3 rkl Intiaanisokeri® -täysruokosokeria
- ¼ tl Ruususuola® -kristallisuolaa.
(Urheilusuorituksen aikana veden määrän voi tuplata. Tärkeintä on, että löytää oman sopivan maun. Juomaan voi sekoittaa myös vähän tyrni- tai puolukkamehua).

Käyttäjien kommentteja
- "Tämä ei nosta verensokeriarvojani"
- "Nyt se on todistettu, tämä on paras urheilujuoma"
- "Ennen urheilusuoritusta, aloita tankkaus puolituntia aikaisemmin"
- "Todella hyvin pelastaa töiden viimeiset tunnit"
- "Okinawan kuumuus ei haitannut peliä"
- "Jaksoin juosta, vuoriston korkeudesta huolimatta"
- "Juoman avulla ravihevoset eivät tarvitse palautuskemikaaleja. Aineenvaihdunta on erinomainen jaloissa ja karva kiiltää"
- "Hyvin jaksaa puutarhahommissa, kuumuudesta huolimatta"
- "Alussa maku ei miellyttänyt, mutta nyt se on lempijuomani"

Raaka-aineet löytyvät verkkokaupasta. :)